Vianna Spang

Op 13 juli 2020 is Vianna Spang Geslaagd voor haar auto rijbewijs.

Ervaring Vianna:

Toen ik 18 was ben ik begonnen met rijles bij een grote rijschool in deze regio. Vol goede moed ging ik mijn eerste rijles in, maar mij werd al snel verteld dat ik nooit in iets anders dan een automaat zou kunnen rijden. Ik ben uiteindelijk 3x op praktijkexamen geweest, steeds gezakt op dezelfde punten en na elk examen kreeg ik weer een preek van die rijinstructeur dat ik het nog niet had gehaald. Na mijn 3e examen was ik compleet overtuigd dat ik beter kon stoppen en nooit mijn rijbewijs zou halen.
Het duurde mij een paar jaar, veel aanmoediging en een lovende aanbeveling van een goede vriendin die bij John had gelest, voordat ik het aandurfde om een proefles aan te gaan. John stond meteen open voor mijn verhaal en wilde zelf graag beoordelen of ik "het schakelen in mij heb". Er volgenden 29 rijlessen en uiteindelijk heb ik vorige week maandag mijn rijbewijs gehaald (schakel, geen automaat!). 
Ik kan John alleen al aanbevelen om hoe hij met zijn leerlingen omgaat! Hij is gezellig, eerlijk, geduldig en stelt je op je gemak. John heeft een goede inschattingsvermogen in wat zijn leerlingen kunnen en een absoluut hart voor zijn vak! Ik had mij geen betere rijinstructeur kunnen wensen. :D