Recensies 2018

Lees hier enkele recensies van onze leerlingen of hun ouders/vrienden.

 

Ilse Zijnge - 11 december ‘18:

John is een aardige fijne rustig man, neemt netjes de tijd voor de leerling een echte aanrader, Kortom een top rijschool

Meike Stiekel - 9 november ‘18:

Ik ben heel erg blij dat ik in een keer geslaagd ben!! Ik ben bij Happy Wheels gaan lessen, omdat mijn zus mij deze rijschool heeft aangeraden. Zij was erg enthousiast over de lessen bij John. John is een super instructeur. Hij is enthousiast, heeft geduld en humor, waardoor je je snel op je gemak voelt. In het begin ben je toch behoorlijk onzeker als je de weg op moet. Ik kreeg steeds meer lol in het rijden en ging goed voorbereid en met een goed gevoel het rijexamen in. John, heel erg bedankt voor de leerzame en gezellige lessen en de fijne begeleiding!

Ivar Kors - 18 oktober ‘18:

Ik vond de lessen super! Fijne en eerlijke adviezen... De sfeer in de auto was ontspannen en gezellig. John gaf altijd goed aan waar ik op moest letten zodat ik goed voorbereid richting mijn examen ging! Hierdoor heb ik mijn praktijk examen in 1 keer gehaald.

Nick Zwiers - 15 oktober ‘18:

Zeer leuke rijschool, niet alleen veel aandacht voor de leerling zijn rijkunsten, maar ook voor de leerling zelf. Afspraken in roosters plannen ging altijd erg makkelijk en snel. Zeker een aanrader voor iedereen die een rijschool zoekt en er nog niet uit is.

Miranda Veenstra-Kamp - 10 augustus ‘18

Een prima rijschool. John is geweldig met de cursisten. Hij voelt heel goed aan welke aanpak bij welk karakter hoort! Dankjewel John, vooral ook namens Robin.

Tamara Vd Berg - 22 juni’18:

Overstap gemaakt vanaf een andere rijschool waar dochter alléén maar onzeker van werd. Bij John kwam ze helemaal tot bloei. En hij deed niet moeilijk over het feit dat hij haar maar een korte tijd onder z'n hoede zou hebben, noch over het feit dat hij in die korte tijd véél energie in haar moest steken. In krappe twee maand stoomde hij haar klaar voor het examen en vanmiddag is ze met glans in één keer geslaagd! John en Monique, jullie zijn toppers. Bij déze..... onze andere twee pubers komen straks rechtstreeks naar jullie!! Aanrader mensen..... supergoede rijschool! Korte lijnen, goede communicatie en hart voor hun leerlingen. Niet verder zoeken!! Gewoon doen!!

Jade Vd Berg - 22 juni’18:

Happy Wheels is een ontzettend leuke rijschool om bij te lessen. De lessen zijn duidelijk en er is super goede communicatie maar er is ook zeker ruimte voor grapjes en plezier. Heb hier gisteren mijn rijbewijs gehaald en ik vind het biiijjjna jammer dat ik weg moet 😝

Myrthe van der Weide - 5 juni’18

Een super rijschool. Fijne persoonlijke aanpak van de rij instructeur. Ophaalpunten en afzettingen flexibel. Perfect.

Jesper Maatje - 8 mei ‘18:

Goeie rijschool, altijd gezellige lessen, komt afspraken na, flexibele planning en het allerbelangrijkste in een keer geslaagd, dus een aanrader deze rijschool.

Marvin Broeksema - 30 april ‘18:

"Goeie rijschool, strakke planning en de rijlessen waren ook altijd tof. Ik zou rijschool Happy Wheels aan iedereen aanbevelen. Bedankt voor al jullie hulp en geduld, ik wens jullie verder veel succes!" Marvin

Erben Peters - 30 april ‘18:

Ik heb leuke en leerzame lessen van john gehad zeker een aanrader, en super bedankt john πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Bas Boissevain - 26 april ‘18:

Fantastische rijschool (ook voor mensen met een beperking), John is een gezellige man, geeft je zelfvertrouwen en goede begeleiding. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen en nog veel succes!

Harry Rienties - 05 april ‘18:

Fantastische rijschool, flexibele spontane rij instructeur die echt op jou als persoon in speelt om je wat bij te brengen, ontzettend geduldig en een vrolijke manier van lesgeven, ik zal de lessen maar ook zeker John nooit meer vergeten. Ik raad iedereen Rijschool Happy Wheels aan om je rijbewijs op een onvergetelijke en gezellige manier te behalen!

Leonie Jagt - 04 april ‘18:

Fijne rijschool! Door de gezellige gesprekken tijdens het rijden, werd het lessen heel relaxed en luchtig! Ik raad iedereen aan om bij John te lessen. John is een gezellige man, en geeft je een goed vertrouwd gevoel. Dankjewel voor het begeleiden tijdens een grote mijlpaal in mijn leven! Groetjes, Leonie

Jetje van der Zwaag - 22 maart ‘18:

John, top hoe jij jouw leerlingen begeleid. De slagingspercentage is voor jou niet leidend maar de mogelijkheden van de leerlingen wel. Engelen geduld en vertrouwen zijn de voorwaarden wat jou rijschool goed maakt. Bedankt !!!!

Niels van de Straat - 14 maart’18:

Top rijschool! Met John altijd een gezellige maar vooral ook leerzame rit gemaakt. Ik ben altijd met plezier aan de lessen begonnen op tijdstippen die voor mij goed uitkwamen. en daardoor natuurlijk ook m’n rijbewijs gehaald! Dé aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs op een vlotte en leuke manier wilt halen!

Kim Hazewinkel - 27 februari ‘18:

Happy Wheels daar word je ook echt vrolijk van de smileys omschrijven precies hoe de rijlessen zijn. Ik voelde me altijd op me gemak. John is een goede rijinstructeur hij legt situaties duidelijk uit is spontaan en heeft veel humor Ik vond de rijlessen erg leuk en leerzaam bedankt voor alles.

Melody Woering - 26 februari ‘18:

Na 18 lessen vanmorgen geslaagd voor mijn auto rijbewijs. John heeft geduld, interesse en helpt je op alle manieren waar nodig. Zelfs al heb je, net zoals mij een wisselend rooster, maakt hij altijd tijd voor je. Bedankt voor alles!

Jesse Linneman - 25 februari ‘18:

Een goede rijschool uitkiezen is natuurlijk erg belangrijk. Na veel zoeken hier in de regio kwam ik al snel uit bij Rijschool Happy Wheels. De lage prijzen trokken mij direct aan. Er werd een belletje gepleegd en niet veel later zat ik bij John in de auto voor mijn proefrit. Inmiddels ben ik, na een geweldige tijd bij Rijschool Happy Wheels, geslaagd voor mijn rijexamen. John is een leuke rijinstructeur met veel energie en humor. Je verveelt je nooit bij hem in de auto. De lessen zijn afwisselend en John zorgt ervoor dat je goed om kan gaan met verschillende situaties op de weg. Hij legt situaties duidelijk uit en kan je goed begeleiden tijdens het rijden. Zoek je een voordelige rijschool met een leuke rijinstructeur om naar toe te gaan? Dan raad ik Rijschool Happy Wheels aan.

Daan Bryan - 24 februari ‘18:

Goeie rijschool, Dankzij John heb ik mijn schakel rijbewijs gehaald. Flexibele lestijden en wat hij zegt maakt hij waar. Raad hem iedereen aan Groetjes Daan bryan 

Jildis Meja Kroos - 6 februari ‘18:

Top rijschool! Goeie pakketten voor een mooie prijs, super fijne ritten met een hele meegaande rij instructeur. Altijd zin om te rijden. Plannen is flexibel alles wordt op tijd aangegeven en overlegt. Theorie als examen in 1x gehaald ook door de fijne werking met “Happy Wheels”.

Silvia Tiggelaar - 22 januari ‘18:

Super rijschool! Gezellige en leerzame lessen. Begin januari mijn rijbewijs gehaald door de goede lessen van John. Tijd plezier gehad in mijn rijlessen!

Rutger Heidema - 19 januari '18:

Mijn ervaring met rijschool happy wheels. Ik heb mijn rijlessen bij Rijschool Happy Wheels gevold en ook mijn examen gehaald, deze rijschool is mij goed bevallen op die manier van les geven en communicatie het was altijd heel helder en duidelijk waar je aan toe was. Op het gebied van les geven was ik zeer tevreden. John zorgt ervaar dat je je vertrouwd en veilig voelt bij hem in de auto ook hou hij de lessen gezellig door praten kortom heb ik het heel erg naar mijn zin gehad bij hem in de auto en wil ik hem bedanken voor het helpen om mijn examen te behalen.