Recensies 2019

Lees hier enkele recensies van onze leerlingen of hun ouders/vrienden.

 

Beau van Rheenen - 08 november ‘19

Ik raad bij deze iedereen aan om bij John te lessen. Neemt alle tijd die je nodig bent en stoomt je in record snelheid klaar voor je examen. Als er 1 ding is die ik zou missen aan dit hele proces dan is dat wel met John lessen. Dikke 5 sterren.

Jordy de Blok - 22 oktober ‘19

ik raad iedereen deze rijschool aan! waar iedereen geen vertrouwen in me had, had rijschool happy wheels dit wel. heel veel geleerd op een leuke manier!

Iris Bults - 05 september ‘19

Ik raad iedereen aan om naar deze rijschool te gaan omdat ze de tijd voor je nemen en gelijk een goed en veilig gevoel geven in de auto! Ook is het altijd super gezellig!!

Michelle Hendriks-Linneman - 05 september ‘19

Zojuist geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij de zeer goede lessen van John! Een goede rij-instructeur die op een leuke manier les geeft ! ik ben erg blij dat ik hiervoor gekozen heb en raad hem zeker aan bij iedereen die zijn rijbewijs wil halen. Dankjewel voor alles wat mogelijk was en veel succes met alles in de toekomst ! 🍀💪🏻

Willeke Drenthen - 13 augustus ‘19

Ik raad happy weels zeer zeker aan. John is een gezellige goede instructeur. Ik heb zelf een hoop ellende mee gemaakt kwa rijscholen helaas. mijn rijgedrag was compleet verpest. gelukkig heeft John mij er doorheen kunnen trekken en dankzij hem heb ik me zelfvertrouwen terug en ben ik geslaagd!!

Moeder Maikel Jeuring - 29 juli ‘19

Leuke rijschoolhouder, weet ook goed om te gaan met leerlingen die even wat meer tijd nodig hebben om dingen aan te leren. Altijd gezellig en nooit is het hem te veel om wat extra's te doen, ookal is het weekend of 's avonds.

Moeder Yorn Mink - 9 juli ‘19

De lessen bij John heeft onze zoon altijd als erg gezellig ervaren! John is een goede rij-instructeur. Hij weet iedereen op zijn gemak te stellen. we zijn blij dat we voor Happy Wheels hebben gekozen en raden deze rijschool ook van harte aan. ik weet zeker dat onze zoon de rijlessen gaat missen.

Sander Kluitenberg - 18 juni ‘19

Super goede lessen waarbij alles goed uit wordt gelegd en ook gezellige lessen

Leonie Visser - 11 juni ‘19

John is echt super. Altijd lachen in de auto en hij is ontzettend geduldig en legt alles heel goed uit. Dank je, John!! 😃

Bridget Kamp - 29 mei ‘19

Zeker aan te raden! Super gezellige en leuke, maar vooral leerzame rijlessen gehad. John is iemand met veel humor die goed kijkt naar wat de leerling nodig heeft, waardoor je goed wordt voorbereid op het examen. Heel erg bedankt John!

Amber Velema - 11 mei’19

een leuke rijinstructeur. Stelt je op gemak en leuke en goeie lessen 

Mart Beuker - 11 mei ‘10

Een geweldige rijschool! John is een ervaren, gezellige en goede rij-instructeur. De sfeer in de auto is prettig en vrolijk, John vindt het leuk om grapjes tussendoor te maken en zorgt voor een goede sfeer maar zorgt er ook voor dat er serieus en veilig wordt gereden. Van begin tot eind is wordt er goed voor je gezorgt. Beginnend met een instaples tot aan na je examen. Hij kijkt naar wat je goed kan, waar je aan kunt verbeteren en bespreekt dit ook. Al met al een geweldige rijschool die weet wat er moet gebeuren. Bedankt John Fischer voor de geweldige leuke en leerzame lessen. Een echte aanrader! 

Xander Grigo - 03 april ‘19

Rijschool Happy Wheels is een top rijschool, de rijleraar John Fisher is een aardige man waarbij je je op je gemak voelt. Het enige wat niet zo fijn is is een afspraak maken per mail. Misschien is het een goed idee WhatsApp te gebruiken of een applicatie te laten maken wat waarschijnlijk makkelijker en aangenamer is, maar dit is een klein onderdeel, voor de rest is het zeker een aanrader om hier je rijbewijs te laten halen. Groetjes, Xander Grigo

Dany Bruinsma - 02 april ‘19

De rijlessen bij John waren super. Ze waren leerzaam en leuk tegelijk. John is een leuke en duidelijke man die zijn werk met veel zin doet. Af en toe een grapje tussen door en af en toe serieus, dat maakt de lessen erg leuk!

Joël Scheper - 27 februari ‘19

Super rijschool! Leerzame lessen met een leuke, gezellige instructeur. John is echt een top gozer die plezier heeft in zijn vak en laat hij er ook nog eens erg goed in zijn. Bedankt voor alles!

Zoe Hess - 27 februari ‘19:

Happy Wheels is de beste rijschool. Gezellige, leuke en leerzame lessen gehad. Je kan zien dat John echt plezier heeft in zijn vak. Bedankt John!!

Calvin Bos - 25 februari ‘19:

Ik vind het een zeer goeie rijschool. Je krijgt een duidelijke uitleg op een leuke manier. heb er zelf erg leuke, fijne, goeie, leerzame lessen gehad en daarna in 1x geslaagd voor me praktijk examen, ik raad de rijschool zeker aan bij iedereen! groetjes calvin!

Amanda Roskam - 22 januari ‘19:

Een erg fijne rijschool om je rijbewijs te halen, John is een aardige vent die je goed klaar stoomt om je rijbewijs te halen, hier staat hij ook voor... hij is erg spontaan en heeft ook zo nu en dan een grapje klaar , erg relaxed dus. ik zou het zeker anderen aanbevelen ! HappyWheels bedankt voor alles..