Recensies 2020!

Lees hier enkele recensies van onze leerlingen of hun ouders/vrienden.

Latasha Staver - 1 december '20

Ik beveel iedereen deze rijschool aan. Echt een geweldige instructeur die leerzame en leuke lessen aanbiedt. Hij neemt alle tijd voor je. Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs 🥳

Bram van der Werf - 6 november '20

'Goede communicatie, goede kwaliteit, professioneel, goede waarde'. Erg leuke lessen gehad,  informatief en gezellig. 

Anika Pijpstra - 9 oktober '20

John is een man die echt verstand heeft van zijn vak, in de auto is het zowel serieus als gezellig. Door zijn kennis gecombineerd met een goed gevoel voor humor heb ik leuke lessen gehad! Bedankt John voor het vertrouwen in mij en mijn rijkunsten.

Vera ten Dolle - 25 september '20

Ik heb eerst bij een andere rijschool gelest toen ben ik over gestapt naar Happy Wheels. Hier heb ik mij altijd erg op mijn gemak gevoelt. Gezellige lessen.
Ik raad de rijschool aan iedereen aan!

Vianna Spang - 23 juli'20:

Toen ik 18 was ben ik begonnen met rijles bij een grote rijschool in deze regio. Vol goede moed ging ik mijn eerste rijles in, maar mij werd al snel verteld dat ik nooit in iets anders dan een automaat zou kunnen rijden. Ik ben uiteindelijk 3x op praktijkexamen geweest, steeds gezakt op dezelfde punten en na elk examen kreeg ik weer een preek van die rijinstructeur dat ik het nog niet had gehaald. Na mijn 3e examen was ik compleet overtuigd dat ik beter kon stoppen en nooit mijn rijbewijs zou halen.
Het duurde mij een paar jaar, veel aanmoediging en een lovende aanbeveling van een goede vriendin die bij John had gelest, voordat ik het aandurfde om een proefles aan te gaan. John stond meteen open voor mijn verhaal en wilde zelf graag beoordelen of ik "het schakelen in mij heb". Er volgenden 29 rijlessen en uiteindelijk heb ik vorige week maandag mijn rijbewijs gehaald (schakel, geen automaat!). 
Ik kan John alleen al aanbevelen om hoe hij met zijn leerlingen omgaat! Hij is gezellig, eerlijk, geduldig en stelt je op je gemak. John heeft een goede inschattingsvermogen in wat zijn leerlingen kunnen en een absoluut hart voor zijn vak! Ik had mij geen betere rijinstructeur kunnen wensen.

Eric van der Maas - 16 juli '20:

Ik heb van een collega gehoord van John en rijschool Happy Wheels, als een oudere leerling die graag z’n rijbewijs wou, heb ik toch (ondanks de Corona crisis) heel snel aan mijn rijbewijs gekomen.

John heeft een heel gezellige maar toch leerzame sfeer tijdens het lessen en heb heel snel heel veel kunnen leren en in 1 keer kunnen slagen.
Ik raad daarom ook iedereen aan om bij John te komen lessen!

Jada de Boer - 16 juli '20

Ik ben zeer tevreden over happy wheels rijschool. John is een gezellige man, waar je veel mee kan lachen daardoor ik ging altijd met veel plezier naar rijles. De lessen waren zeer leerzaam en je ontvangt goede feedback. Ik raad daarom iedereen zeker aan om bij happy wheels te gaan lessen!

Anoniem - 9 juli '20

Bij John in de auto voel je je op je gemak. Hij weet goed in te schatten waar je op dit moment staat, en neemt je stapsgewijs mee naar het examen. Daarnaast ontvang je goede feedback zodat je vol vertrouwen op pad gaat.

Tim Hingstman - 12 juni '20

Ik ben zeer tevreden over Rijschool Happy Wheels. Vanaf het begin tot het einde waren de lessen erg leerzaam. John is een gezellige en serieuze man die je op een passende wijze begeleidt bij het halen van je rijbewijs. Ik raad daarom ook iedereen aan om bij Rijschool Happy Wheels te gaan lessen.

Moeder Tim:

Tim heeft altijd met veel plezier gereden bij John. Goede rijschool!

Bram Schiphouwer - 29 mei '20

Rijschool Happy Wheels is een goede en persoonlijke rijschool. John is, naast rij instructeur, een sociale man. Hierdoor kan hij goed aanvoelen hoe hij je feedback moet geven en daardoor leer je er veel van. Een goede rijschool als je op zoek bent naar persoonlijke rijles op maat !

Thomas de Vries - 28 mei '20

Leuke en goede rijschool. Na de intake les die ik van John had gekregen was ik al snel over om bij Happy Wheels mijn rijbewijs te halen. Na elke week les te hebben gehad en het examen niveau bereikt te hebben werd het examen al snel ingepland. Dankzij de corona crisis die tussendoor kwam duurde dit wat langer. Maar na snel reageren op de situatie door John had ik al weer snel een nieuwe datum gekregen om het examen weer te hervatten. Na wat lessen om er weer in te komen had ik het examen en was ik ook in 1x geslaagd! Dit dankzij de leerzame en vooral erg gezellige lessen van John! Bij deze raad ik het ook zeker aan om gebruik te maken van de lessen van rijschool Happy Wheels. Dankzij ook goed inschatten van John wist ik hoeveel lessen ik nodig was en welk pakket ik het beste kon gebruiken.

Ximena Kat - 14 januari '20

Super leuke rijschool! Goede en gezellige lessen, zeker een aanrader!!

Nicole Eikens - 14 januari'20

Super rijschool waar je veel kan leren. Ik raad jullie deze rijschool

Jasmijn Centen - 09 januari '20

 Ik ben erg blij dat ik bij happy wheels gelest heb! De lessen waren erg gezellig en vooral leerzaam. John heeft mij geleerd hoe ik het veiligst kan rijden en hoe ik mijzelf ook het veiligst en op mijn gemak voel achter het stuur! Daarvoor wil ik John heel erg bedanken!!