Recensies 2021!

Lees hier enkele recensies van onze leerlingen, ouders of hun vrienden.

Jurrian Ruinemans - 03 juli '21

Ik zou rijschool Happy Wheels zeker aanraden! De lessen zijn altijd gezellig en ook zeer leerzaam. Je voelt je meteen al helemaal thuis in de auto!Hartstikke bedankt voor alles John!

Lisa Gerats - 02 juli '21

Rijschool happy wheels is zeker weten een aanrader. John geeft hele fijne lessen die naast gezellig ook heel leerzaam zijn. D'r hangt altijd een fijne sfeer in de auto. Ook is de communicatie top geregeld het is duidelijk en optijd. John heel erg bedankt voor het helpen behalen van mijn rijbewijs in één keer.

Frank Achterveld - 28 mei '21

Geweldige rijschool! Hele leerzame en leuke lessen gehad. John heeft me heel erg goed begeleid op weg naar het rijbewijs! Heel blij met het resultaat

Mandy Herr - 15 mei '21

Ik raad iedereen 100% rijschool Happy Wheels aan! John geeft hele leuke lessen, en laat je erg op je gemak voelen. Ook als je tegen bepaalde problemen aanloopt, kijkt hij naar creatieve manieren om toch het maximale eruit te halen! Ik heb enorm genoten van de rijlessen, veel geleerd en zelfs in één keer geslaagd! En dat, allemaal dankzij Rijschool Happy Wheels!😁

Robert en Tamara vd Berg - 16 april '21

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Oudste werd bij eerste rijschool diep ongelukkig en vreselijk onzeker. Overstap gemaakt naar John. Eerste de beste les kwam hij mee naar binnen en zij stapte er achteraan met een BIG smile op haar gezicht. Hij heeft veel tijd moeten steken in het opkrikken van haar zelfvertrouwen maar ze slaagde in één keer! De keus voor zoon was dus heel snel gemaakt. Ook bij hem erg goede ervaringen met John. En jongste heeft haar in-test juni a.s. Uiteráárd gaat ook zíj naar John! Een andere rijschool overwegen we zelfs niet meer!

 

Nemanja Siebum - 22 maart '21

Geweldige rijschool, super veel plezier gehad in de auto en goede begeleiding. Communicatie was altijd top en duidelijk. John bedankt voor de lessen en het behalen van mij rijbewijs.

Lisanne Ambergen - 16 maart '21

Ik raad iedereen deze rijschool aan. Het waren altijd hele gezellige en leuke, maar vooral leerzame rijlessen. John is iemand met veel humor die goed kijkt naar wat de leerling nodig heeft, waardoor je goed wordt voorbereid op het examen. Heel erg bedankt John!

Charida Griemink - 11 maart '21

Hele gezellige en leerzame rijlessen gehad bij Happy Wheels. De rij-instructeur is erg geduldig en weet precies wat je nodig hebt.