Recensies 2022!

Lees hier enkele recensies van onze leerlingen, ouders of hun vrienden. 

Aukje Lobker: 5 december '22:

Heel fijne rijschool had geen betere kunnen bedenken

Esmee vd Sluis: 24 november '22:

Happy Wheels is een enorm leerzame maar gezellige rijschool. Goede tips maar ook hele gezellige en interessante gesprekken wat zorgt voor een leuke leer ervaring.

Sherona Roberti: 1 november '22:

Ik heb een rustige en vooral leuke ervaring gehad! Dat komt omdat er echt tijd genomen om je alles goed aan te leren

Jelle Hospes: 25 oktober '22:

Goeie ervaring heel vriendelijk en gezellig

Hilde Vinke - 25 oktober '22

Hele fijne rij instructeur die veel aandacht en tijd aan je besteed en je verteld waar het op staat. Ik voelde me altijd fijn en veilig bij hem en het is ook altijd erg gezellig in de auto.

Sendi Wessels - 11 oktober '22

Yes! Eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs!🥳
John Fischer Ontzettend bedankt voor de ontzettend leuke, leerzame en altijd gezellige lessen!😊
Rijschool Happy Wheels is absoluut een aanrader, voor iedereen die zijn rijbewijs nog wil halen!🥳

Jimena Noquerol Kamp - 19 juli '22

Met John is het altijd gezellig, vind het zelfs jammer dat ik geen rijles meer heb haha. Ik keek altijd uit naar rijles. Ik raad het iedereen aan, het is erg leerzaam op een gezellige manier! Soms zie ik mensen rijden en dan denk ik hadden die nou maar les van John gehad.

Qing Lek - 18 juli '22

Het was super fijn rijden bij John, hij heeft snel door hoe hij het beste dingen uit kan leggen op die manier die bij jou het beste past. De rijlessen waren altijd erg gezellig en hij moedigt je altijd aan of het nou over autorijden gaat of persoonlijk leven. Ik heb met veel plezier bij hem gereden!

Aysha Melenhorst - 24 mei '22

Ik ben erg blij dat ik bij John mijn rijlessen mocht doen. Ik raad iedereen aan om te lessen bij John! Het is altijd gezellig in de auto en leerzaam. John is erg geduldig met je, hij heeft het beste met je voort en geeft je vertrouwen in het autorijden. Mede dankzij hem heb ik mijn rijbewijs gehaald!! Ik heb de lessen altijd leuk ervaren.

Allan Warring - 11 maart '22

John is een ervaren en sociale rijinstructeur. Hij veel humor en is geduldig. Hierdoor zijn de lessen altijd gezellig en leerzaam. John is positief en zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen krijgt. TOP-rijinstructeur!

Louise Westerhof - 19 februari '22

Super rijschool! Leerzame, maar ook zeer leuke lessen. Communicatie was altijd duidelijk John bedankt voor alle gezellig leuke lessen en het behalen van m’n rijbewijs. Ik raad het iedereen aan!

Lynn Kramer - 18 februari '22

Super leuke/gezellige lessen. Fijn in communicatie en geeft je een goed zelfvertrouwen.