Recensies 2023!

Lees hier enkele recensies van onze leerlingen, ouders of hun vrienden. 

Joey Timmer: 29 november '23

Een prettige, leerzame maar vooral een leuke ervaring om voor je rijbewijs te gaan! Daarom raad ik iedereen Rijschool Happy Wheels aan!

Emmely Bults: 23 november '23:

Altijd super goeie rijlessen gehad! In een keer geslaagd voor tussentijdse toets en afrijden!

Jesse Jannink: 13 september '23

Ik heb hele gezellige en leuke lessen gehad. De instructies waren duidelijk en er werd meegedacht naar wat ik nodig heb om goed te kunnen rijden. Ik had altijd wel zin in de lessen en zag er nooit tegenop om te rijden. Echt een aanrader voor iedereen!

Julia Janssen: 8 september '23

Een enorm fijne rijinstructeur die goed les geeft. Heb alle rijlessen enorm genoten en heb in 1x mijn rijbewijs gehaald.

Alex Rorije: 8 september '23

Super rijschool! Ben echt blij dat ik happy wheels heb gekozen!

Denisa Becirovic: 26 augustus '23

Als je op zoek bent naar een rijschool waar je echt gezien en gehoord wordt en je als leerling niet een van de 1000 bent, dan moet je absoluut bij Happy Wheels zijn. Daarnaast heeft John jarenlang ervaring met het geven van rijlessen en dat merk je aan zijn manier van lesgeven. Met humor en geduld lukt het hem om je het autorijden goed onder de knie te laten krijgen. Daarnaast hecht hij veel waarde aan zijn werk, dus als je bij Happy Wheels je rijbewijs haalt, dan weet je dat je veilig de weg op kunt. Dit is ook de reden dat ik mijn kinderen over een paar jaar absoluut bij John zal gaan aanmelden. Tot slot wil ik ook Monique niet vergeten, want Happy Wheels bestaat namelijk uit 2 hele lieve mensen, die beiden ontzettend betrokken zijn bij hun rijschool en hun leerlingen en dat merk je aan alles. Ik had echt het gevoel dat wij 3 een team waren met het rijbewijs als einddoel. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren. Jullie zijn toppers! ❤️

Loes Hake: 17 augustus '23

Gezellige en leerzame lessen!

Yannick Kleijn: 17 augustus '23

Ik vond hoe veel geduld john had Erg fijn. Altijd met een grapje en veel advies.

Sanne Knegt: 3 augustus '23

Het is mij heel erg goed bevallen. In het begin vond ik het heel lastig. We hebben samen de beslissing gemaakt om over te stappen naar een automaat en dat is de beste beslissing voor mij geweest. Ik heb heel erg veel geleerd van John en een hele leuke tijd gehad. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Hier ben ik John heel dankbaar voor!

Hongfeng Yu: 29 juli '23:

Goeie Rijschool! Leuke, leerzame lessen en kon alles bespreken!

Josef Hubl: 29 juli '23:

Top rijschool. Rijexamen in 1x gehaald door de goede en gezellige lessen van John.

Pleunie Sigmans: 17 juli '23:

Ik heb een hele fijne ervaring met rijschool Happy Wheels. John neemt de tijd om alles goed uit te leggen en geeft tips waar je ook echt wat aan hebt. Verder is het naast de leerzame les ook gewoon gezellig in de auto!

Ook is de communicatie heel goed. Als er iets is krijg je gemakkelijk contact en willen ze meedenken in oplossingen.

Ronin Mink: 6 juni '23:

Goed

Jayson Houkes: 30 mei '23:

Zeer goede rijschool duidelijke lessen en altijd gezellig 

Kevin Smeenge: 28 mei '23:

Fijne rijschool met persoonlijke benadering, je voelt je niet als leerling nummer zoveel. Bij de lessen word alles duidelijk uitgelegd, en je word aangemoedigd om zo vaak te oefenen als je wilt zodat je je er comfortabel mee voelt, i.p.v. dat je alles een paar keer doet en dan weer wat anders moet gaan leren. De lesauto zelf is fijn en makkelijk te bedienen en voelt goed onderhouden.
De sfeer in de auto is ook goed, en heb geen enkele keer tegen een rijles op gezien, het was elke keer een lekker uurtje rijden.
Na het behalen van mij T.T.T., hebben we de beoordeling ervan bekeken, en de rest van de lessen getrained voor/naar het examen.
Zowel voor de T.T.T. als het examen ben ik in 1x geslaagd met vlag en wimpel.
Ik ben zeer tevreden over Rijschool Happy Wheels, en kan deze ook zeker aanbevelen. 

Lisa Repko: 12 mei '23:

Goede rijschool, echt aandacht voor het invidu en veel geduld. Je merkt echt dat John passie voor het vak heeft, dat maakt de lessen ontzettend prettig. Zeker een aanrader!

Linde Beuker: 18 april '23:

Uitstekende rijschool! John is erg betrokken en neemt echt de tijd voor je. Onder de rijlessen is het altijd gezellig en leerzaam. Je leert op een professionele manier auto rijden, waardoor je met vertrouwen in je eigen auto kunt gaan stappen. Zeker een aanrader om bij Happy Wheels te gaan rijden!

Amber van 't Hoenderdaal: 20 maart '23:

Ik ben bij happy wheels gekomen omdat mijn zus en broer hier ook rijlessen hebben gevolgd en aangaven dat John goede lessen geeft.Ik heb hele goede lessen gekregen van hem en het was altijd heel gezellig in de auto.

Milan Tromp: 27 februari '23:

Een hele Chille en Leerzame ervaring.

Jorn Boers: 27 februari '23:

Helemaal top, super leuke lessen gehad

Donny de Jonge: 14 februari '23:

Ik heb een hele fijne ervaring gehad om bij happy wheels te lessen met john als instructeur hele sociale en fijne man zou iedereen aanbevelen hier te gaan lessen

Lorenzo Knol: 24 januari '23

Ik vond dat John altijd enthousiast was tijdens het lessen en het fijn is om met hem te praten tijdens het rijden. Verbeterpunten brengt John op een vrolijke manier en als je het vraagt wil die zelfs een bijzondere verrichting voor doen voor je. Over het algemeen ben ik enorm tevreden over de rijschool en zou ik het zeker aanraden bij anderen!

Wesley van Marle: 11 januari '23:

Rijschool Happywheels is een uitstekende rijschool waar ik als leerling heb mogen genieten van de gezellig lessen met John. Hij is zeer vriendelijk, geduldig en heeft veel kennis over het rijden. Naast een goede instructeur is John ook een leuk persoon die voor jou als leerling het extra stapje durft te zetten om succes te garanderen. Kortom, ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Rijschool Happywheels en kan de rijschool van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gezellige rijschool.

Lisanne Kremer: 7 januari '23:

Hele leuke en gezellige lessen gehad bij John. Alle vragen die je hebt kan je altijd stellen en goede voorbereiding op je examen. Ik heb met veel plezier bij happy wheels mogen lessen!